De zalen

De zalen

Comedy Club Haug ligt aan de rand van het centrum van Rotterdam, direct aan de Maas. Ons terras heeft een prachtig uitzicht over de drie iconische bruggen van de stad: De Hef, de Willemsbrug en de Erasmusbrug.

Main Room

Main Room

Deze zaal is speciaal ingericht voor stand-up comedy. Het publiek zit om het podium heen, waardoor de bezoeker een unieke ervaring beleeft. Er is ruimte voor 220 gasten, die geen moment van de show hoeven te missen dankzij onze tableservice via het bestelsysteem met QR. Even naar het toilet? Geen probleem, het geluid van comedian en publiek is te horen in de toiletruimtes.

Dankzij de uitgebreide techniek in de zaal zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan mediaschermen, een high end beamer en topkwaliteit audio- en video-installatie.

De shows worden geregistreerd door meerdere 4K / Full-HD-camera’s en live streaming is mogelijk.

Corner Room

Corner Room

Onze Corner Room is waar de open mics, workshops en pro-shows zoals Chuckle-Up! plaatsvinden. De capaciteit is 75. Net als in de andere zalen is er tableservice waar je drankje en hapje aan tafel wordt geserveerd.

At the Bar

At The Bar

Ons café kan in een mum van tijd worden omgetoverd in een comedy zaaltje met een capaciteit van 100. Uiteraard is ook hier de techniek perfect op orde en kunnen voorstellingen worden opgenomen. Extra fijn: vanuit de bar stap je zo het zonnige terras op!

Podcast Studio

Deze geluiddichte podcaststudio is voorzien van high end broadcast microfoons en er kan worden opgenomen met full-HD camera's. De studio beschikt tevens over live edit en regie faciliteiten.