De zalen

De zalen

Comedy Club Haug ligt aan de rand van het centrum van Rotterdam, direct aan de Maas. Ons terras heeft een prachtig uitzicht over de drie iconische bruggen van de stad: De Hef, de Willemsbrug en de Erasmusbrug.

Main Room - Club Haug

Main Room

Deze zaal is speciaal ingericht voor stand-up comedy. Het publiek zit om het podium heen, waardoor de bezoeker een unieke ervaring beleeft. Er is ruimte voor 220 gasten, die geen moment van de show hoeven te missen dankzij het bestelsysteem via QR, de wijnkoeler aan tafel. Even naar het toilet? Geen probleem, het geluid van comedian en publiek is te horen in de toiletruimtes.

Dankzij de uitgebreide techniek in de zaal zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan mediaschermen, een high end beamer en topkwaliteit audio- en video-installatie.

De shows worden geregistreerd door meerdere HD-camera’s en live streaming is mogelijk. De Main Room is ook heel geschikt om in te zetten voor workshops en presentaties.

At the Bar

At The Bar

Hier vinden de ‘open-mics’ en solovoorstellingen plaats. Uiteraard is ook hier de techniek perfect op orde en kunnen voorstellingen worden opgenomen. Extra fijn: vanuit de bar stap je zo het zonnige terras op!

Podcast Studio & Green room

Dit is de thuisbasis voor de prijswinnende podcast ‘Cor Potcast’. Dan weet je eigenlijk genoeg, maar vooruit.. Deze geluiddichte studio is voorzien van high end broadcast microfoons en er kunnen podcasts worden opgenomen met een full-HD camera registratie. Als Green Room is het de perfecte artiestenkleedkamer en lounge.