Drankjes & Snacks

Drankjes & Snacks

Bij Comedy Club Haug snappen we dat een leuke avond méér omvat dan alleen een goeie show. Daarom hebben we ons uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat aan de bar, op het terras en tijdens de show je natje en je droogje altijd geregeld zijn.

Drankjes

Je kan bij ons genieten van een drankassortiment waar de gemiddelde kroeg jaloers op zou zijn. Ons barpersoneel maakt met hetzelfde gemak een latte macchiato (met natte t) of een Gin en Tonic met jouw favoriete gin klaar. Wil je het simpel houden? Dan hebben we meer dan 10 verschillende bieren om uit te kiezen. En als je graag samen deelt, dan kan je gaan voor een fles cava, die inclusief ijsemmer bij jou aan tafel wordt gebracht.

Snacks

Snacks? Zei daar iemand, snacks?
Ja, tuurlijk! En niet zomaar snacks… De grootste snacksperts hebben ons bijgestaan in de zoektocht naar het perfecte snackassortiment voor in de club. Vegetariër, veganist, carnivoor of pescotariër, aan iedereen is gedacht. Vier soorten bitterbal, twee soorten kroket (of moet ik zeggen, croquette), tosti’s, flammkuchen of gewoon chips. Bij ons zal je echt niet omkomen van de honger.

Tableservice

Krijg je tijdens de show een droge keel van het lachen? Blijf lekker zitten! Wij brengen je een nieuw drankje zonder dat je van je stoel af hoeft te komen. Scan de QR-code naast je tafelnummer en bestel met je telefoon. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?Terras Club Haug

Terras

En over zonneschijn gesproken, ons terras is een van de zonnigste plekjes van Rotterdam! Gelegen op het zuiden, direct aan de Maas. Met een uniek uitzicht op de meest iconische architectuur van Rotterdam. Op ons terras kun je heerlijk in een ligstoel zitten en genieten van de zon op je gezicht met een cocktail in je hand. Als pre-party voorafgaand aan de show, of op een rustige donderdagmiddag, ben je altijd welkom.