Stand-Up Education

Stand-Up Education

Hoe word ik een comedian?

Introductiecursus Stand-Up comedy

Droom jij er al jaren van om daar op dat podium te staan? Die lampen in je gezicht, microfoon in je ietwat klamme handen, beetje zweet onder je oksels, en een heel arsenaal aan perfect getimede grappen die zijn weerga niet kennen... maar geen idee hoe je een goede show neerzet. Geen probleem! Wij helpen je daarbij, met onze Introductiecursus Stand-Up Comedy

Tijdens de introductiecursus ga je, onder begeleiding van een aan Comedy Club Haug gelieerde comedian of regisseur, aan de slag met het schrijven van een goede grap. En leer je deze over te brengen aan je publiek.

We helpen jou met het ontwikkelen van een grap, en leggen termen uit zoals de Set-up, de Punchline en de One-liner.

Wanneer je klaar bent met het uitwerken van jouw materiaal, laten we je zien hoe je dit ten tonele kan brengen. Hoe sta je op een podium? Hoe ga je met de microfoon om? Hoe time je grappen zo, dat je publiek erom moet lachen?

 

De cursus eindigt op het podium van Comedy Club Haug. Waar jij, versterkt en in de spotlights, je materiaal laat zien aan je mede cursisten.

Wanneer de cursus is afgerond, heb je zelf kunnen voelen hoe het is om met die microfoon in je hand op het podium te staan. Een onvergetelijke, leerzame en leuke ervaring.

lengte: 3 uur
locatie: Club Haug, Rotterdam
prijs: 95 euro per persoon, incl. lunch

Voor data, kijk onderaan de pagina.

Meer info? Neem contact op met: debbie@clubhaug.com

Loading