Kadobon

Kadobon

Laugh-Cheque

Wil jij iemand een onvergetelijk leuke avond bezorgen? Geef ze dan één van onze Club Haug Laughcheque's kado! Het leukste cadeau voor een vriend, vriendin, familie of collega. Je kan kiezen tussen:

  • Een Laugh-Cheque: Een tegoedbon voor één entree naar een reguliere Comedy Club Haug show. Waarbij het natuurlijk altijd mogelijk is om te ‘upgraden’ als je een special wilt bezoeken. Ideaal als verjaardagskado!
  • Een duo Laugh-Cheque met cava: Het perfecte kado voor je liefje, je schatje, je suikerspinnetje. Een tegoedbon voor twee entrees naar een reguliere show, inclusief een heerlijke fles cava.

De ontvanger van de Laugh-Cheque kan ons een mail sturen met de naam van de gever, dan reserveren wij een ticket voor de avond naar keuze. De bon wordt aan de deur gescand.

Bestel hier jouw Laugh-Cheque!

-----

LaughPass

We weten dat je van lachen houdt, maar je kunt niet kiezen tussen al deze geweldige internationale comedyspecials?

Geen zorgen, speciaal voor jou hebben we een *LaughPass* ingesteld, zodat je je 5 meest favoriete comedyspecials kunt bezoeken voor slechts 75,-

Deze LaughPass is geldig tot een jaar na aankoop.

Log in met exact hetzelfde e-mailadres als waarmee je de LaughPass hebt gekocht, kies een show en selecteer je speciaal geprijsde LaughPass-ticket.
Hoe tof is dat!

Bestel hier jouw LaughPass!