Over Ons

Over Ons

Comedy Club Haug is hét stand-up comedy podium van Rotterdam. Elke woensdag t/m zondag kan je bij ons terecht voor optredens van het beste nationale- en internationale stand-up talent en veelbelovende nieuwkomers.

Onze reguliere programmering bestaat onder andere uit:

  • Open Mic in English: Op Woensdagen zie je bij ons ‘At The Bar’ nieuw Engelstalig talent, gecombineerd met splinternieuw try-out materiaal van gevestigde namen.
  • Open Mic: Op Donderdagen is er ‘At The Bar’ ruimte voor nieuw Nederlandstalig talent, gecombineerd met splinternieuw try-out materiaal van gevestigde namen.
  • Stand-Up Thundersday: Is een wisselende, professionele line-up met top comedians in onze 'Main Room'.
  • Best Of Stand-Up: De naam zegt het al. Op Vrijdag of Zaterdag een line-up met top comedians in onze 'Main Room'. Dit is echt het neusje van de zalm. Een wisselend programma waar onze eigen top wordt aangevuld met grote namen uit binnen- en buitenland.


Hiernaast programmeren ook solo- en dubbelprogramma’s van comedians van over de hele wereld. Zo hebben In het verleden grootheden als Daniël Arends, Ronald Goedemondt, Peter Pannekoek, Hans Teeuwen, Patrick Laureij, Lous CK, Najib Amhali en Theo Maassen bij ons op het podium gestaan. Bekijk ons volledige programma om te zien wie er binnenkort bij ons te zien is.

Comedians bij Comedy Club Haug zijn geselecteerd op charisma en authenticiteit. Een niveau van eerlijkheid over wie ze werkelijk zijn als individuen. Authenticiteit als komiek is hier de belangrijkste factor. Alleen diegenen die zich onderscheiden van de mainstream krijgen een podium om zich verder te ontwikkelen bij Comedy Club Haug. Op onze comedians pagina zie je een overzicht van wie er regelmatig op onze podia te zien is.

De eigenaren Marcel Haug en Debbie van Polanen zijn bekend als de producenten en oprichters van onder andere: The Stand-Up Club en het ICFR. Bij Men at Work TV Producties maakte Marcel Haug onder andere de programma's: The Comedy Factory, Raymann is Laat en Comedy Club Katendrecht.


Owner / Booker
Marcel Haug

Owner / Marketing / PR
Debbie van Polanen