Over Ons

Over Ons

Comedy Club Haug is het eerste stand-up comedy podium in Rotterdam. We hebben bijna dagelijks shows verspreid over drie zalen. De club is gevestigd in Rotterdam aan de Maas. Je bent welkom voor optredens van het beste nationale,- en internationale stand-up talent en veelbelovende nieuwkomers.

Onze reguliere programmering bestaat onder andere uit:

  • Best of Stand-Up: de naam zegt het al. Elke woensdag t/m zaterdagdonderdag hebben we een line-up met topcomedians in onze 'Main Room'. Dit is echt het neusje van de zalm. Een afwisselend programma waarbij onze eigenclub regulars worden aangevuld met grote namen uit binnen- en buitenland.
  • Open Mic: Elke woe,- en donderdag geniet je van nieuw Nederlands en Engelstalig talent.
  • Is this Anything: De try-out avond voor onze vaste club regulars en vrienden.
  • Solo: Regelmatig onregelmatig zijn er solo programma's door gevestigd talent, maar ook aanstormend talent in de kleinere zalen van onze club.

Hiernaast programmeren we ook solo- en dubbelprogramma’s van comedians van over de hele wereld. Onder andere Daniël Arends, Ronald Goedemondt, Peter Pannekoek, Hans Teeuwen, Patrick Laureij, Louis CK, Najib Amhali en Theo Maassen hebben ons podium betreden. Bekijk ons volledige programma om te zien wie er binnenkort bij ons te zien is.

Comedians bij Comedy Club Haug zijn geselecteerd op charisma en authenticiteit. Een niveau van eerlijkheid over wie ze werkelijk zijn als individuen. Authenticiteit als komiek is hier de belangrijkste factor. Alleen diegenen die zich onderscheiden van de mainstream krijgen een podium om zich verder te ontwikkelen bij Comedy Club Haug.

De eigenaren Marcel Haug en Debbie van Polanen zijn bekend als de producenten en oprichters van onder andere: The Stand-Up Club en het International Comedy Festival Rotterdam. Bij Men at Work TV Producties maakte Marcel Haug ruim 350 TV-programma's: The Comedy Factory en Raymann is Laat waar hij talent programmeerde als onder meer Amy Winehouse, Kanye West, Tony Woods, Patrice O'Neal, Jimmy Carr, Zach Galifianakis, Jim Jefferies, Maria Bamford en Bill Burr.

Owner / Booker
Marcel Haug

Owner / Marketing / PR
Debbie van Polanen

Download hier persinfo over Comedy Club Haug.