Over Ons

Over Ons

Comedy Club Haug is het eerste stand-up comedy podium in Rotterdam. We hebben wekelijks 7 tot 13 shows verspreid over drie zalen. De club is gevestigd in Rotterdam aan de Maas. Je bent welkom voor optredens van het beste nationale en internationale stand-up talent en veelbelovende nieuwkomers.

Onze reguliere programmering bestaat onder andere uit:

  • Open Mic in het Engels: Op donderdag geniet je in onze Corner Room van nieuw Engels talent.
  • Open Mic: Op woensdag is er de Open-Mic voor nieuw nederlands talent
  • Is this Anything: De try-out avond voor onze vaste club regulars en vrienden.
  • Beste Stand-Up: de naam zegt het al. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag hebben we een line-up met topcomedians in onze 'Main Room'. Dit is echt het neusje van de zalm. Een afwisselend programma waarbij onze eigenclub regulars worden aangevuld met grote namen uit binnen- en buitenland.

Hiernaast programmeren we ook solo- en dubbelprogramma’s van comedians van over de hele wereld. Zo hebben In het verleden grootheden als Daniël Arends, Ronald Goedemondt, Peter Pannekoek, Hans Teeuwen, Patrick Laureij, Louis CK, Najib Amhali en Theo Maassen. Bekijk ons volledige programma om te zien wie er binnenkort bij ons te zien is.

Comedians bij Comedy Club Haug zijn geselecteerd op charisma en authenticiteit. Een niveau van eerlijkheid over wie ze werkelijk zijn als individuen. Authenticiteit als komiek is hier de belangrijkste factor. Alleen diegenen die zich onderscheiden van de mainstream krijgen een podium om zich verder te ontwikkelen bij Comedy Club Haug. Op onze Club Regulars zie je een overzicht van wie er regelmatig op onze podia te zien is.

De eigenaren Marcel Haug en Debbie van Polanen zijn bekend als de producenten en oprichters van onder andere: The Stand-Up Club en het International Comedy Festival Rotterdam. Bij Men at Work TV Producties maakte Marcel Haug onder andere de programma's: The Comedy Factory en Raymann is Laat.

Owner / Booker
Marcel Haug

Owner / Marketing / PR
Debbie van Polanen

Download hier persinfo over Comedy Club Haug.