FAQ en voorwaarden

FAQ en voorwaarden

Als je een vraag hebt over jouw bezoek aan Comedy Club Haug, kijk dan hieronder bij de lijst met veel gestelde vragen. Kom je er daarna nog niet uit, dan kan je ons gerust mailen op info@clubhaug.com

Wat is Comedy Club Haug?
Comedy Club Haug is een toegewijde stand-up comedy club en eventlocatie.

Hoe kom ik bij Comedy Club Haug
Je vindt ons aan de Boompjeskade, direct aan het water. De entree bevindt zich aan de zijkant van de club, in de tunnel.
Adres: Boompjeskade 11, 3011 XE. Rotterdam.
Check onze routebeschrijving pagina voor meer informatie.

Is er parkeergelegenheid in de buurt?
Jazeker, in de tunnel naast ons zijn een beperkt aantal plekken. Er is ook een parkeergarage op 6 min lopen van de club. Parkeergarage De Boompjes, Terwenakker 18, 3011 XS Rotterdam.

Hoe kom ik aan tickets voor een show?
We raden je aan tickets online te bestellen via onze website, www.comedyclubhaug.com.
Aan de deur kan je ook tickets kopen, maar dan is er altijd de kans dat een show is uitverkocht.

Ik kom met een groep.
We heten iedereen welkom bij onze shows, maar groepen van meer dan zes personen in de zijn helaas niet welkom. Ook al is het vaak onbedoeld, maar groepen hebben een te grote invloed op de sfeer van de avond. Groepstickets kunnen ook niet gecombineerd worden. Indien je met meer dan zes personen (voor de Mainroom) en meer dan vier personen (in de andere zalen) wilt komen, laat dit van te voren weten door contact op te nemen via info@clubhaug.com.

Wat zijn de openingstijden van de club?
Er zijn 7 - 12 shows per week. We zijn minstens drie uur voor aanvang van een show open. De Try-Out show op maandag opent om 19:00. Check de agenda voor details.

Hoe zoek ik contact met het kantoor?
Je kan ons mailen op: info@clubhaug.com

Heeft de club airconditioning?
Ja, al onze drie de zalen hebben airconditioning.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de Open-Mic?
Als je een comedian bent of denkt dat te willen worden en je wilt graag op een van onze Open Mic events spelen, neem dan contact met ons op. Mocht je al wat ervaring hebben, stuur dan tevens een video naar newtalent@clubhaug.com. Op woensdag hebben we een Nederlands gesproken open-mic. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om mee te werken. Wellicht wordt jij een van onze regular comedians!

Verkopen jullie ook eten?
Zeker! We hebben een breed assortiment aan snacks. Warm, koud, vega en vegan. nacks zitten niet in de ticketprijs inbegrepen.
Wij bieden geen volledige maaltijden aan, maar er zijn in de nabije omgeving van de club genoeg mogelijkheden om wat te eten voor de show.

Is er een drank minimum?
Nee.

Is er tableservice?
Absoluut! Wij brengen je een nieuw drankje zonder dat je van je stoel af hoeft te komen. Scan de QR-code achterop je tafelnummer en bestel met je telefoon. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Wat is jullie annuleringsbeleid?
Zodra een betaalopdracht heeft plaatsgevonden is de online aankoop definitief. Aangeschafte tickets kunnen wij niet meer terugnemen, ook niet bij overmacht. Wellicht kan je iemand anders er een plezier mee doen. Wanneer een event om welke reden dan ook door ons wordt geannuleerd, is restitutie mogelijk.

Is er een verplichte garderobe?
Ja. Voor zowel onze als uw veiligheid willen we graag dat jassen in onze garderobe worden opgehangen. De stoelen staan dicht op elkaar met glaswerk op kleine tafeltjes en we willen jullie graag bedienen aan de tafels. Er hangen camera's in het pand en zo ook in de garderobe. Er zijn tevens kluisjes waar je je jas kunt achterlaten tegen een borg van 10,- euro. De directie is verder niet aansprakelijk voor je bezittingen.

Is er een leeftijdsbeperking?
Bezoekers moeten 18 zijn om alcohol te drinken. Ook zijn de meeste shows bedoeld voor een volwassen publiek, tenzij anders vermeld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van een show.

Mag er worden gefotografeerd, gefilmd of mogen citaten gebruikt worden?
Het citeren, filmen of andere opnames van (delen) een show is ten strengste verboden zonder de schriftelijke toestemming van de artiest of club. Iedereen die wordt betrapt op het maken en verspreiden van opnames zonder toestemming wordt uit de zaal verwijderd en zullen er juridische stappen worden ondernomen.

Is er nog plaats als de show is begonnen?
Onze zalen zijn niet geplaceerd. Als je te laat komt kunnen we niet meer garanderen of er nog plek is. Kom dus op tijd!
De MC / comedian zal je zeker opmerken en de kans is groot dat je het middelpunt van de belangstelling wordt. Je kunt nog naar binnen, maar het is storend voor zowel artiest als publiek. Ons personeel zal je begeleiden bij binnenkomst, je zal tevens even moeten wachten op een moment dat de MC aan het woord is.

Hoe kan ik betalen?
Wij accepteren alleen pin: Visa, Bancontact, Mastercard, Amex en Maestro.

Is Comedy Club Haug rolstoeltoegankelijk?
Ja, we zijn een rolstoeltoegankelijke locatie. Je kan gelijkvloers met een rolstoel naar binnen. The Corner en een deel van the Main Room zijn toegankelijk via twee treden.
Indien wenselijk kan er gebruik gemaakt worden van een rijplaat, de specs zijn
70x240 Draagvermogen tot 250 kg
Voor reserveringen en of meter informatie kun je mailen naar Debbie@clubhaug.com

Specificatie van onze stoelen
Max draaggewicht
120-130 kg
Hoogte zitvlak 48 cm
Breed 39 cm
Totale hoogte 88 cm

Zijn er voorzieningen voor slechthorenden?
We beschikken over twee stethoscoop-hoofdtelefoons van Sennheiser. Vraag aan de bar voor het gebruik daar van.