Valentijns Special

Valentijns Special

MC Victor Luis van Es, Finn Visser, Daveson Inatia, Marie Koet, Alina Sharipova

We vieren de liefde met liefde en dat doen we met onze hilarische comedians die je op deze avond alles gaan vertellen over daten, relaties en de liefde!
Voor de eeuwige, gelukkige en toevallige singles is er ook genoeg op deze avond want ook daar maken we grappen over en als er genoeg singles in de zaal zijn, schuiven we die lekker bij elkaar en verwachten we een uitnodiging voor de bruiloft!

Laughmatch:
Naast de regular tickets waarbij jij als single spontaan zomaar naast jouw laughmatch terecht kan komen, zijn er op deze valentine editie
ook blind-date tickets te koop!
Kies een date, wij matchen je! Is er een match dan krijg je van ons een tafelnummer door,
is er helaas geen match dan laten we je dat ook weten dan verwennen je gewoon met een extra Laughpotion-cocktail van de bar!

Kies je date via de tickets vóór maandag 12 februari, dan laten wij je weten of er een match is via de tickets.
We sturen je een tafelnummer en wie weet lach jij tijdens de show om precies dezelfde grapen samen met de liefde van je leven.

💜 man zoekt vrouw
❤️ vrouw zoekt man
❤️ a lesbian date
💜 a gay date
❤️ a queer date
💜 them zoekt them
❤️ them zoekt vrouw
💜 them zoekt man
❤️ man zoekt them
💜 vrouw zoekt them

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 6 personen
Je kunt maximaal 6 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 6 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

wo 14 feb 2024  |  20:30 UUR
Zaal: Main Room
Entree€ 19,00