Zakelijke events

Club Haug biedt Corporate Comedy: alle vormen van comedy voor in het bedrijfsleven.

Of je nu op zoek bent naar een presentator, een stevige boost voor je team of een cursus presenteren: voor alles wat met een lach te maken heeft, kan je bij Corporate Comedy terecht.

Maatwerk Optreden

Conferenties die uren lijken te duren, toespraken van je baas met tenenkrommende grappen; iedereen herkent het wel. Wil jij je gasten écht laten lachen? Wil jij dat de speciale momenten van jouw bedrijf nooit meer worden vergeten? Daar helpen wij je graag bij.
Corporate Comedy werkt met diverse comedians om van jouw bijeenkomst een feest te maken.

Hoe? Met een stand-up comedyset op maat, dagvoorzitterschap, online of offline: wij bieden alles wat je nodig hebt.

Prijs? De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarom zijn wij benieuwd naar jouw wensen, wij maken graag een offerte op maat.

Comedy Team Workshops

Liggen jullie regelmatig op de grond van het lachen bij de koffieautomaat? Dan is een Comedy Team Workshop echt iets voor jullie. Leer van een comedian of regisseur de kneepjes van het vak. In een korte tijd werk je aan een mini-set, waarin de basisbeginselen van de stand-up comedy gebruikt worden: de set-up, punchline en de beste one-liners. Na deze workshop wordt je koffiebreak nog beter!

Hoe? Met een professionele comedian of regisseur. De workshop kan ook online plaatsvinden, de nadruk ligt dan meer op tekstschrijven. Bij een workshop op locatie of in Club Haug zullen jij en je collega’s ook de geschreven set gaan spelen.

Prijs? Wij maken graag een offerte op maat.

Presenteren kun je Leren

Heb jij ook altijd klamme handjes bij een presentatie? Of struikel je over je woorden bij een groot publiek? Wij helpen je daarvan af! Onze comedians staan al jaren op het podium en delen alle technieken om ontspannen te presenteren.

Hoe? Onder begeleiding van een comedian leer je de belangrijkste presentatietechnieken. Dit kan in Comedy Club Haug, of op een eigen locatie.

Prijs? Wij maken graag een offerte op maat.