Teun van den Elzen, Martijn Crins, Marie Koet

Teun van den Elzen, Martijn Crins, Marie Koet

triple show

Teun van den Elzen
Teun van den Elzen (1993) werd opgeleid als politicoloog maar verwacht geen politieke correctheid bij deze vlijmscherpe Brabander. Hij spaart niets of niemand – en allerminst zichzelf – wanneer hij zijn blik op de wereld deelt met het publiek. Een jaar na z’n eerste open mic (Zetten, februari 2018) won hij de Comedy Talent Award én de juryprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Daarnaast stond hij dit jaar op Paaspop, het Utrecht International Comedy Festival en Puur Gelul (’t Paard van Troje). Uiteindelijk sloot hij het jaar af met een dubbele winst op het Groninger Studenten Cabaret Festival door de jury- en de publieksprijs in de wacht te slepen.

Martijn Crins
Geboren in Leveroy, Limburg.
Martijn Crins is een podiumbeest pur sang. Als comedian en cabaretier gooit hij zich volledig in de strijd.
Brutaal, absurd en vooral volslagen eigenzinnig. Wanneer Martijn speelt dan gebeurd er iets.

Hij won de jury- en publieksprijs op het Camaretten Festival, is vaste speler bij Comedy Club Haug en
maakt met Henry van Loon de onvolprezen podcast Kuieren met Henry en Martijn.

Marie Koet
Marie Koet, door de Volkskrant uitgeroepen tot één van de comedy-talenten van 2024, is sinds 2022 verbonden aan Comedyclub Haug. Ze studeerde cum laude af in de filosofie, waarna ze zich helemaal op comedy is gaan storten. Ze stond in 2023 op Lowlands met een solovoorstelling en speelde al dubbelprogramma's met onder anderen Kim Schuddeboom en Daniël Arends. Dagblad Trouw noemde haar 'een koningin van de zelfspot’. Naast het podium schreef Marie teksten voor De Speld en het satirische tv- programma Plakshot.

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 4 personen
Je kunt maximaal 4 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 4 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Bij het kopen van een ticket aanvaard je onze voorwaarden.. Er kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Thu, May 30, 2024
07:00 PM - 08:45 PM
Room: Corner Room
Price€ 18,00