Open-Mic
The text below is in Dutch because the event is in Dutch.

Open-Mic

MC Tijmen van Barneveld

Bij Comedy Club Haug zijn we altijd op zoek naar het talent van morgen en biedt plek voor comedians zich te ontwikkelen. De Open-Mic is de plek voor het ontdekken van nieuw comedy talent en waar comedians nieuw materiaal kunnen testen op het publiek.

Als je een comedian bent of denkt dat te willen worden en je wilt graag op een van onze Open Mic events spelen, neem dan contact met ons op en - indien mogelijk - stuur een video naar newtalent@clubhaug.com. Op donderdag hebben we een Engels gesproken open-mic en op woensdag een Nederlands gesproken open-mic. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om mee te werken. Wellicht wordt jij een van onze regular comedians!

MC Tijmen van Barneveld
Bart Molsbergen
Eric Goossens
Job van Duinen
Joel Ngimbi
Lorenzo Biemans
Maartje Huvenaars
Onno Blom
Thomas Jonah Misset
Joël Gideon

PS De line-up is aan verandering onderhevig, check de website voor de laatste line-up.
Dit is niet de volgorde van de line-up.
De show duurt ongeveer 2 uur inclusief pauze.


Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 4 personen
Je kunt maximaal 4 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 4 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Groepen
Gezien de aard van try-outs en het beperkte aantal tickets voor deze shows is het maximum aantal tickets gelimiteerd tot 3 tickets per persoon.
Heb je zin in een gezellig groepsuitje met een gegarandeerde avond #ECHTLACHEN dan adviseren je graag de Stand-Up Thunderday of The Best of Stand-Up in de Main Room te kiezen. Vooor vragen kun je ons appen of mailen met debbie @clubhaug.com

Bij het kopen van een ticket aanvaard je onze voorwaarden.. Er kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Wed, May 08, 2024
08:00 PM - 10:00 PM
Room: Corner Room
Price€ 9,50