Martijn Koning & Finn Visser

Martijn Koning & Finn Visser

dubbelshow

Zij gaan dubbelen in Comedy Club Haug. Martijn test nieuwe grappen voor zijn volgende programma Overkill. Finn test zijn hele zijn voor een komende carriére. Wordt echtlachen.

Martijn Koning
Martijn Koning (Zwolle, 1978) begint in de zomer van 2004 met stand-up comedy. Dat jaar bereikt hij de finale van de Culture Comedy Award. Vervolgens sluit hij zich aan bij de Comedy Explosion.

Op het Groninger Studenten Cabaret Festival 2005 wint hij de persoonlijkheidsprijs. In 2006 doet hij auditie bij de Comedytrain waarna hij wordt aangenomen. Sinds 2021 is hij verbonden aan Comedy Club Haug.

Koning ontwikkelt zich als tekstschrijver en schrijft voor tv-programma's als Dit Was Het Nieuws.

**Finn Visser **
Finn is geen gewone comedian; hij is een denker die diepgaande concepten onderzoekt op een toegankelijke manier. Hij zou zonder twijfel de titel van filosoof verdienen. Maar maak je geen zorgen, zijn show draait niet alleen om intellectueel gepieker. Finn weet ook als geen ander hoe hij je aan het lachen kan maken.
Gewonnen prijzen: Groninger Studenten Cabaret Festival, 2022 (publieks- en persoonlijkheidsprijs).

--

Deze show duurt 80 min.
en speciaal voor moederdag:
Special Tickets:

👵🏻 Ticket voor moeder met gratis Mimosa


Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 4 personen
Je kunt maximaal 4 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 4 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Bij het kopen van een ticket aanvaard je onze voorwaarden.. Er kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Sun, May 12, 2024
07:30 PM - 09:30 PM
Room: Corner Room
Price€ 18,00