Daan van der Hoeven & Stephen Bell

Daan van der Hoeven & Stephen Bell

dubbelshow

Daan en Stephen lijken in niks op elkaar. Behalve hun gevoel voor humor. Daarom is deze dubbel zo leuk. Beiden totaal verschillende personen die erachter zijn gekomen dat ze toch een hoop van elkaar kunnen leren. Daarom hebben ze besloten om de handen ineen te slaan voor een waanzinnige dubbel show op donderdag 25 april om 18:00 in de main room van Comedy Club Haug!

Allebei spelen ze, na elkaar, een set van 45 minuten. Bekend materiaal afgewisseld met nieuwe ideeën en inzichten. Komt dat zien komt dat zien en koop uw kaarten!

N.B. Voor de mensen die Daan al recent in een dubbel show gezien hebben: dit is min of meer dezelfde show. Vond je het zó leuk dat je het nog een keer wil zien, wees welkom en koop vooral tickets! Wil je liever even wachten tot hij weer wat meer nieuwe dingen heeft, hou dan de site in de gaten voor shows later dit jaar.

N.B. Stephen mag dan wel uit Ierland komen. Hij speelt zijn show gewoon in het Nederlands

De show duurt ongeveer 2 uur inclusief pauze.

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 6 personen
Je kunt maximaal 6 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 6 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Bij het kopen van een ticket aanvaard je onze voorwaarden.. Er kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Thu, Apr 25, 2024
06:00 PM - 07:45 PM
Room: Main Room
Price€ 18,00