Stefan Pop

Stefan Pop (1985) liep als 15 jarige voor het eerst het podium op in comedy club Toomler, Amsterdam en niet lang daarna werd hij aangenomen als volwaardig Comedytrainlid.

Nu zijn we twee theaterprogramma’s, een boek, 10 jaar hoofdredactie van het tv programma Dit Was Het Nieuws en vooral drie televisie seizoenen schrijver en speler van zijn eigen bedachte sketchprogramma Klikbeet verder.
De teller van Klikbeet views online staat op dit moment al op 32 miljoen views. Dus de kans dat men Stefan van zijn sketches kent is tegenwoordig groter dan van zijn stand-up. En als u hem dan nog niet kan plaatsen, zijn daar zijn columns bij Radio 2 bij Spijkers met Koppen nog.

Stefan boekt ook de internationale shows in Toomler. Door comedians met verschillende stijlen te boeken op dezelfde avond wil hij het publiek uitdagen om meerdere kanten van comedy te leren kennen. Vooral om de ‘echo chamber’ waar we allemaal inzitten zo nu en dan te doorbreken.

Stefan doet vrij veel, maar als je hem op de man af, vraagt wat hij het liefst doet, dan is dat nog altijd zijn eerste en grootste liefde, namelijk stand-up comedy.

Hij is elke week te horen in zijn podcast Voor De Show In Toomler met comedian Rayen Panday.

Shows with
Stefan Pop
Mon, Sep 16, 2024
08:30 PM - 10:00 PM
Stefan Pop

Het moest een keer gebeuren