Sjoerd Janssen & Martijn Koning

dubbelshow

Martijn Koning en Sjoerd Janssen. Martijn is al meer dan 5 jaar comedian, Sjoerd niet. Sjoerd heeft een snor, Martijn niet. Maar beiden koning van de oneliners en de verhalen.

Daarom slaan ze hun handen ineen en verzorgen op 7 april 2024 een dubbelprogramma. Beiden spelen ze 45 minuten. Martijn is best lang, Sjoerd niet.

Sjoerd Janssen
Alles wat vanzelfsprekend lijkt, is voor Sjoerd Janssen een dagtaak. Het sociale speelvlak verandert bij Sjoerd in een schaakbord, waarbij elke mogelijke zet uitgedacht moet worden. Maar hij kan helemaal niet schaken. Dan is het dus volkomen logisch dat er glas in een suikerspin zou kunnen zitten, small-talk een opgave is en OV-fietsen je vijand zijn. Zijn comedy is zo wereldvreemd dat het herkenbaar wordt.

Martijn Koning
Martijn Koning (Zwolle, 1978) begint in de zomer van 2004 met stand-up comedy. Dat jaar bereikt hij de finale van de Culture Comedy Award. Vervolgens sluit hij zich aan bij de Comedy Explosion.

Op het Groninger Studenten Cabaret Festival 2005 wint hij de persoonlijkheidsprijs. In 2006 doet hij auditie bij de Comedytrain waarna hij wordt aangenomen. Sinds 2021 is hij verbonden aan Comedy Club Haug.

Koning ontwikkelt zich als tekstschrijver en schrijft voor tv-programma's als Dit Was Het Nieuws.

Deze show duurt 90 min met een pauze.

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 4 personen
Je kunt maximaal 4 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 4 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Bij het kopen van een ticket aanvaard je onze voorwaarden.. Er kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

zo 07 apr 2024
19:30 - 21:15
Zaal: The Corner Room
Entree€ 18,00