René van Meurs & Daan van der Hoeven

René van Meurs & Daan van der Hoeven

dubbelshow

René van Meurs (1985) tourde twee jaar lang met improvisatiecollectief Op Sterk Water, leerde daar de fijne kneepjes van het improvisatie-vak, maar flirt ondertussen met zijn nieuwe liefde; stand-up comedy.
In 2012 wint hij de jury- én publieksprijs van Cameretten.

Hij tourde inmiddels met vijf theatervoorstellingen langs uitverkochte zalen door het hele land, werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop (prijs voor het meest veelbelovende cabarettalent) en won in 2023 met zijn voorstelling ‘2636’ de Poelifinario; de prijs voor het beste cabaretprogramma.

Naast zijn avonturen in het theater, was hij op televisie onder andere te zien in Padoem Patsss, was hij jaren één van de vaste schrijvers van het satirische televisieprogramma Dit was het nieuws en deed hij mee aan Expeditie Robinson.

Daan van der Hoeven (26-05-1988) staat als stand-up comedian bekend om zijn weergaloze improvisaties en vlijmscherpe interacties met het publiek. Als Daan komt spelen, komt hij ook echt spelen. Zijn crowdwork is ongeëvenaard en wordt door het publiek veelal geprezen.

Daan treedt regelmatig op tijdens festivals zoals Lowlands, Paaspop, Concert at Sea en Oerol. Ook was hij te zien op het International Comedy Festival Rotterdam en het Utrecht International Comedy Festival.

Achter de schermen is Daan geen onbekende. Hij heeft meegewerkt aan populaire tv-programma's zoals Draadstaal en Dit Was Het Nieuws. Momenteel werkt hij bij De Avondshow Met Arjen Lubach.

Daarnaast is hij vaak in het theater te vinden en heeft hij verschillende prijzen gewonnen, waaronder het Groninger Studenten Cabaret Festival. De jury zei hierover het volgende:

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 6 personen
Je kunt maximaal 6 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 6 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com


Tickets
Rotterdam City Card
Welcome to Club Haug with your Rotterdam City Card!
Unlock a world of exclusive perks and discounts with your Rotterdam City Card

🔒 How to Access Your Exclusive Benefits:
Step 1: Choose the event that sparks your interest at Club Haug.
Step 2: Locate the orange box on the booking page.
Step 3: Enter your unique Rotterdam City Card code and watch as your benefits unfold!

Don't have a Rotterdam City Card yet? 🤔
Get yours today and open the door to a world of entertainment and savings! Embrace the city's vibrant energy and make every moment a memory with the Rotterdam City Card. More info:
https://en.rotterdam.info/rotterdam-city-card/

vr 23 aug 2024
18:00 - 19:45
Zaal: Main Room
Entree€ 18,00