Rayen Panday & Stefan Pop

Rayen Panday & Stefan Pop

dubbelshow

Rayen Panday
Rayen Panday is bekend als cabaretier. Rayen tourde het afgelopen jaar met alweer zijn zesde cabaretvoorstelling ‘Focus’ door het land. Hij is tevens bekend van zijn shows op Netflix, waaronder zijn eigen 'Netflix Specials Live’. Ook deed Rayen mee aan 'The Roast of Famke Louise’ van Comedy Central. Daarnaast nam Rayen deel aan Last One Laughing (LOL) van Prime Video.

Stefan Pop (1985) liep als 15 jarige voor het eerst het podium op in comedy club Toomler, Amsterdam en niet lang daarna werd hij aangenomen als volwaardig Comedytrainlid.
Nu zijn we twee theaterprogramma’s, een boek, 10 jaar hoofdredactie van het tv programma Dit Was Het Nieuws en vooral drie televisie seizoenen schrijver en speler van zijn eigen bedachte sketchprogramma Klikbeet verder.
De teller van Klikbeet views online staat op dit moment al op 32 miljoen views. Dus de kans dat men Stefan van zijn sketches kent is tegenwoordig groter dan van zijn stand-up. En als u hem dan nog niet kan plaatsen, zijn daar zijn columns bij Radio 2 bij Spijkers met Koppen nog.
Stefan boekt ook de internationale shows in Toomler. Door comedians met verschillende stijlen te boeken op dezelfde avond wil hij het publiek uitdagen om meerdere kanten van comedy te leren kennen. Vooral om de ‘echo chamber’ waar we allemaal inzitten zo nu en dan te doorbreken.
Stefan doet vrij veel, maar als je hem op de man af, vraagt wat hij het liefst doet, dan is dat nog altijd zijn eerste en grootste liefde, namelijk stand-up comedy.
Rayen en Stefan ken je natuurlijk ook als duo in de podcast "Voor De Show" vanuit Toomler.

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 6 personen
Je kunt maximaal 6 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 6 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Rotterdam Welcome Card
Als gast van Rotterdam krijg je met de Rotterdam Welcome Card kortingen op diverse topattracties, kunst & cultuur en eten & drinken.
Ook bij Comedy Club Haug, vul je RWC kortingscode in op het orderoverzicht, net voor je de afrekenmethode kiest en ontvang 25% korting op de entreeprijs
Meer info: shop.rotterdam.info/nl/rotterdamwelcomecard/

zo 19 nov 2023
20:00 - 22:00
Zaal: Main Room
Entree€ 16,50