Rayen Panday & Nesim el Ahmadi

Rayen Panday & Nesim el Ahmadi

dubbelshow

Rayen Panday
Rayen Panday is bekend als cabaretier. Rayen tourde het afgelopen jaar met alweer zijn zesde cabaretvoorstelling ‘Focus’ door het land. Hij is tevens bekend van zijn shows op Netflix, waaronder zijn eigen 'Netflix Specials Live’. Ook deed Rayen mee aan 'The Roast of Famke Louise’ van Comedy Central. Daarnaast nam Rayen deel aan Last One Laughing (LOL) van Prime Video.

Nesim el Ahmadi
In 2019 voor het eerst een open mic gepakt en sinds dien is Nesim het liefst enkel en alleen nog maar op het podium.
Begonnen als Presentator bij BNN, 2 seizoenen Rambam & hier en daar wat presentatie klussen… vervolgens besloot Nesim in 2016 Supergaande op te richten wat nu 1 van de populairste youtube kanalen is in Nederland.
In 2018 was het tijd voor wat nieuws en begon hij met het schrijven van comedy wat uiteindelijk is ontwikkeld tot een avond vullende show genaamd ‘Taboe’.

De show duurt ongeveer 1,5 - 2 uur.


Table service
Via QR: bestel, betaal en je snacks en drankjes worden aan je tafeltje bezorgd!

TICKETS:

CJP holders of a CJP pas can use their promocode for this event

VBP a limited amount of tickets including two free beers, gotta be quick!

Rotterdam Welcome Card
Als gast van Rotterdam krijg je met de Rotterdam Welcome Card kortingen op diverse topattracties, kunst & cultuur en eten & drinken.
Ook bij Comedy Club Haug, vul je RWC kortingscode in op het orderoverzicht, net voor je de afrekenmethode kiest en ontvang 25% korting op de entreeprijs
Meer info: shop.rotterdam.info/nl/rotterdamwelcomecard/

zo 24 sep 2023
20:00 - 22:00
Zaal: Main Room
Entree€ 16,50