Queer Fest x Comedy Club Haug

Queer Fest x Comedy Club Haug

Comedy, pride en future queer legends!

Queer Fest!
We vieren weer de liefde in Club Haug op 22 september in de cornerrroom met Queer fest.
Helaas gaat Pride niet door dit jaar dus hebben we ons aangesloten bij Queer Fest, een intiatief om alsnog queermensen en -cultuur te vieren. Waar anders dan in Club Haug kan je genieten van een geweldig hilarische diverse line-up met Queer comedians waarbij je gegarandeerd met een lach naar huis gaat.

Onze MC van de avond is Victor Luis van Es, die in 2025 weer solo door het land te bewonderen is!

Céline Schrama stond afgelopen zomer op Lowlands en is een kersverse Rotterdammer die je alles gaat vertellen over haar persoonlijke leven, daten en Amsterdam achter je laten: gegarandeerd hilarisch.

Davine Perik is een bom van energie en grappen, zij raast als een tornado over het podium en neemt geen blad voor de mond. Zij is een van Club Haug's talenten en we zijn ervan overtuigd dat zij met al haar charme jullie gaat inpakken.

Gavin Reijnders stond in 2019 in de finale van het Leids Cabaret Festival en won in 2022 het tv-programma Ik Ga Stuk! Zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling heet Glittermoe, waarmee hij nog een aantal keer de theaters zal verassen!

Frank Huiskamp is de open spot van de avond, hij is geen vast lid bij de club maar timmert zeker hard aan de weg. Hij is gastcolumnist bij het NRC en maakt sinds kort ook verschillende stand-up podia onveilig met zijn hilarische gedachtes.

Wij hebben ontzettend veel zin in zondag 22 september, hopelijk zien we je dan!

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 4 personen
Je kunt maximaal 4 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 4 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

zo 22 sep 2024
19:30 - 21:00
Zaal: The Corner Room
Entree€ 19,00