Nabil Aoulad Ayad & Felix van den Berg

Nabil Aoulad Ayad & Felix van den Berg

dubbelshow

Nabil Aoulad Ayad
De acterende, beatboxende, pianospelende cabaretier Nabil (Aoulad Ayad) werd geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk. Hij begon als humanbeatboxer bij theatergezelschap ISH. In 2006 werd hij als beatboxer Nederlands kampioen en werd kort daarna gevraagd om op te treden voor de troepen in Afghanistan.

Als acteur speelde hij in verschillende series zoals ‘ONM’, ‘De Co-assistent’ en ‘Deadline’. Daarnaast was hij twee seizoenen te zien in de improvisatieshow ‘Alpacas’, de opvolger van ‘De Lama’s’ en was een van de panelleden van het programma ‘Baas Raymann’.

De droom om uiteindelijk als soloartiest een avondvullende voorstelling te maken bleef hem achtervolgen. Hij besloot in 2015 om zichzelf in te schrijven voor het Leids Cabaretfestival. De jury roemt Nabils vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede en scherpe grappen en ziet in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater.

Kort hierna ging hij het theater in met zijn eerste avondvullende programma ‘Tijdmachine’, een nostalgisch programma over de zorgeloze jaren 90. Daarna volgde zijn succesvolle tweede programma ‘Monopoly’. Nu vraagt hij in zijn derde programma ‘Absurd’ af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.

Felix van den Berg
Op 16 maart 2016 maakte Felix zijn debuut als comedian, met knikkende knieën betrad hij het podium. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een comedian die scherpe observaties hilarisch maakt.
Met zijn zachtaardige venijn en snelle improvisatievermogen heeft hij direct de lachers
op zijn hand. Dit leidde tot meerdere finaleplekken van comedywedstrijden en cabaretfestivals, waaronder:

Groninger Studenten Cabaretfestival 2020 (finale)
Amsterdams Studenten Cabaretfestival 2019 (finale)
Comedy Talent Award 2018 (finale)

De jury van het Groninger Studenten Cabaret Festival beschreef Felix als een stand-upcomedian met scherpe oneliners en een prettige, rustige podiumverschijning. Hij is een ware droogkomiek die alledaagse situaties op scherpe en herkenbare wijze weet neer te zetten. De jury was vooral onder de indruk van zijn imitaties.

Daarnaast stond Felix op Concert At Sea, in het DelaMar theater, TivoliVredenburg, het
Utrecht International Comedy festival en was hij te zien bij Last One Laughing op Amazon Prime.

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 6 personen
Je kunt maximaal 6 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 6 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Rotterdam Welcome Card
Als gast van Rotterdam krijg je met de Rotterdam Welcome Card kortingen op diverse topattracties, kunst & cultuur en eten & drinken.
Ook bij Comedy Club Haug, vul je RWC kortingscode in op het orderoverzicht, net voor je de afrekenmethode kiest en ontvang 25% korting op de entreeprijs
Meer info: shop.rotterdam.info/nl/rotterdamwelcomecard/

zo 03 dec 2023
20:00 - 21:30
Zaal: Main Room
Entree€ 16,50