Marie Koet & Tobi Kooiman

Marie Koet & Tobi Kooiman

dubbelshow

Tobi Kooiman is stand-up comedian en wiskundige. Met zijn gevoel voor logica tackelt hij levensvraagstukken en alledaagse kwesties en neemt op de koop toe dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht. Bij cabaretfestival Cameretten won hij de Publieksprijs, en zijn eerste voorstelling, Best Of, kreeg meteen ★★★★★ van cabaret.nl, dat sprak van een verfrissende wind en hits in overvloed. Nu timmert hij hard aan de weg voor zijn 2e voorstelling, Best Of 2. Daarin probeert hij zijn imago op te krikken. Want, aldus Tobi: “De reactie die ik na Best Of het vaakst kreeg kwam van bejaarde vrouwen die dan zeiden: “Ik vond het heel herkenbaar. Mijn kleinzoon is ook autistisch.””

Marie Koet snapt zelf niks van wiskunde, want ze is afgestudeerd in de filosofie, waarna ze zich helemaal op comedy is gaan storten. Ze stond in 2023 op Lowlands met een solovoorstelling en speelde al dubbelprogramma's met onder anderen Kim Schuddeboom en Daniël Arends. Dagblad Trouw noemde haar 'een koningin van de zelfspot’. Naast het podium schreef Marie teksten voor De Speld en het satirische tv- programma Plakshot. De Volkskrant riep haar uit tot één van de comedy-talenten van 2024.


Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 4 personen
Je kunt maximaal 4 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 4 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

za 15 jun 2024  |  19:00 UUR
Zaal: The Corner Room
Entree€ 18,00