Glodi Lugungu & Marie Koet

Glodi Lugungu & Marie Koet

dubbelshow

Glodi Lugungu
Glodi’s familie en vrienden, overigens een hele goede bron voor zijn verhalen, zagen een jongen die misschien meer thuishoort op een podium dan een voetbalveld. Hij waagde de sprong en vond het podium van Toomler. Met succes. De comedians van Comedytrain waren onder de indruk en begin 2017 deed hij mee aan de auditie. In een witte blouse met een zwart strikje en 3 minuten aan materiaal.
Er volgde een aspirant-lidmaatschap bij het collectief waarin hij zowel de Jury- als Publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival won.

foto: Mark van Scherp

Marie Koet is comedian en is sinds 2022 verbonden aan Comedyclub Haug. Ze studeerde cum laude af in de filosofie, waarna ze zich helemaal op comedy is gaan storten. Ze stond in 2023 op Lowlands met een solovoorstelling en speelde al dubbelprogramma's met onder anderen Kim Schuddeboom en Daniël Arends. Dagblad Trouw noemde haar een ‘koningin van de zelfspot’. Naast het podium schreef Marie teksten voor De Speld en het satirische tv- programma Plakshot.


Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 6 personen
Je kunt maximaal 6 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 6 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Bij het kopen van een ticket aanvaard je onze voorwaarden.. Er kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

zo 10 mrt 2024
19:30 - 21:15
Zaal: Main Room
Entree€ 17,00