Daniël Arends & Marie Koet

Daniël Arends & Marie Koet

dubbelshow

“Lieve mensen, met jullie welbevinden zou ik graag wat nieuwe dingen uitproberen. Liefs, Daniel Arends.”

Marie Koet (1996) is regular bij Comedyclub Haug. Naast dat ze veel in de club te zien is, speelde ze al op Lowlands, en dubbelde met Comedytrain-lid Kim Schuddeboom. Marie is niet alleen comedian, maar studeerde ook cum laude af in de filosofie en schreef teksten voor onder anderen De Speld en het satirische tv- programma Plakshot. Ze vertelt over filosofie, over daten, en over hoe ze haar verwachtingen van het leven steeds een beetje naar beneden bij moet stellen.

Ze heeft nog geen prijzen gewonnen, maar is dit wel van plan.

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 6 personen
Je kunt maximaal 6 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 6 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Rotterdam Welcome Card
Als gast van Rotterdam krijg je met de Rotterdam Welcome Card kortingen op diverse topattracties, kunst & cultuur en eten & drinken.
Ook bij Comedy Club Haug, vul je RWC kortingscode in op het orderoverzicht, net voor je de afrekenmethode kiest en ontvang 25% korting op de entreeprijs
Meer info: shop.rotterdam.info/nl/rotterdamwelcomecard/

do 02 nov 2023
18:00 - 19:45
Zaal: Main Room
Entree€ 17,50