Daniël Arends & Daan van der Hoeven

Daniël Arends & Daan van der Hoeven

dubbelshow

“Lieve mensen, met jullie welbevinden zou ik graag wat nieuwe dingen uitproberen. Liefs, Daniel Arends.”

Daan van der Hoeven (26-05-1988) staat als stand-up comedian bekend om zijn weergaloze improvisaties en vlijmscherpe interacties met het publiek. Als Daan komt spelen, komt hij ook echt spelen. Zijn crowdwork is ongeëvenaard en wordt door het publiek veelal geprezen.

Daan treedt regelmatig op tijdens festivals zoals Lowlands, Paaspop, Concert at Sea en Oerol. Ook was hij te zien op het International Comedy Festival Rotterdam en het Utrecht International Comedy Festival.

Achter de schermen is Daan geen onbekende. Hij heeft meegewerkt aan populaire tv-programma's zoals Draadstaal en Dit Was Het Nieuws. Momenteel werkt hij bij De Avondshow Met Arjen Lubach.

Daarnaast is hij vaak in het theater te vinden en heeft hij verschillende prijzen gewonnen, waaronder het Groninger Studenten Cabaret Festival. De jury zei hierover het volgende:

“Daan’s programma zit stevig in elkaar met een goede balans tussen sterke grappen,
bijdehante types, interessante zelfreflectie en een gezonde dosis zelfspot. Hij durft zichzelf
kwetsbaar op te stellen en dat maakt hem, in combinatie met zijn Leidse accent, een
innemende persoonlijkheid. Hij timet goed en weet de zaal te bespelen. Hij heeft een hoge
grapdichtheid en zijn programma heeft een mooie cadans.”

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 6 personen
Je kunt maximaal 6 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 6 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Rotterdam Welcome Card
Als gast van Rotterdam krijg je met de Rotterdam Welcome Card kortingen op diverse topattracties, kunst & cultuur en eten & drinken.
Ook bij Comedy Club Haug, vul je RWC kortingscode in op het orderoverzicht, net voor je de afrekenmethode kiest en ontvang 25% korting op de entreeprijs
Meer info: shop.rotterdam.info/nl/rotterdamwelcomecard/

do 14 dec 2023
18:00 - 19:45
Zaal: Main Room
Entree€ 17,50