Daan van der Hoeven & Alina Sharipova

Daan van der Hoeven & Alina Sharipova

dubbelshow

Daan van der Hoeven (26-05-1988) staat als stand-up comedian bekend om zijn weergaloze improvisaties en vlijmscherpe interacties met het publiek. Als Daan komt spelen, komt hij ook echt spelen. Zijn crowdwork is ongeëvenaard en wordt door het publiek veelal geprezen.

Daan treedt regelmatig op tijdens festivals zoals Lowlands, Paaspop, Concert at Sea en Oerol. Ook was hij te zien op het International Comedy Festival Rotterdam en het Utrecht International Comedy Festival.

Achter de schermen is Daan geen onbekende. Hij heeft meegewerkt aan populaire tv-programma's zoals Draadstaal en Dit Was Het Nieuws. Momenteel werkt hij bij De Avondshow Met Arjen Lubach.

Daarnaast is hij vaak in het theater te vinden en heeft hij verschillende prijzen gewonnen, waaronder het Groninger Studenten Cabaret Festival.

**Alina Sharipova **is een Belgische stand-up comedian gevestigd in Amsterdam en met sterke roots uit de post-Sovjetperiode. Deze ingrediënten zorgen voor een stevige voedingsbodem voor het materiaal waarmee Alina optreedt.
In haar debuut show That Funny Feeling duikt Alina onbevreesd in de uitdagingen die haar opvoeding met zich meebracht en deelt ze anekdotes over ervaringen met haar oer-Nederlandse vriend.

De crowdwork-show Let’s talk is een unieke show waarin Alina vakkundig de grenzen tussen stand-up comedy, improvisatie en therapie opzoekt. Alina creëert binnen de kaders van deze show, telkens een unieke avond die geen één keer hetzelfde is.

In 2022 werd Alina erkend als One to Watch door Funny Women, een welverdiende erkenning van haar talent. Alina opende al voor grote namen waaronder Taylor Tomlinson, Nate Bargatze, Ari Shaffir, TJ Miller en Jared Freid. Voor deze comedians opende zij onder andere in het Oude Luxor in Rotterdam.

Alina speelt zowel in het Nederlands als in het Engels.

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 4 personen
Je kunt maximaal 4 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 4 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Bij het kopen van een ticket aanvaard je onze voorwaarden.. Er kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

zo 19 mei 2024
19:30 - 21:00
Zaal: The Corner Room
Entree€ 18,00