Céline Schrama & Davine Perik

Céline Schrama & Davine Perik

dubbelshow

**Céline Schrama **
Het veelbelovende talent Céline Schrama is finaliste van het Leids Cabaret Festival 2022. Celine is altijd die persoon die in een gesprek net iets te ver gaat. Vet ongemakkelijk en onhandig, behalve op het podium. Daar is die ongemakkelijkheid en onhandigheid haar beste wapen. Haar hoge grapdichtheid en zelfspot zijn daarbij haar grootste troef; eerst zichzelf belachelijk maken, en dan … is het publiek aan de beurt.

Davine Perik
Davine staat volop in het studentenleven en maakt met veel energie en absurditeit comedy over alles wat ze meemaakt in haar leven. Ook heeft zij afgelopen jaar de jury- en publieksprijs gewonnen op het Tilburgs Cabaret Festival, met de lovende woorden dat haar energie aanstekelijk is treedt zij op op verschillende podia in Nederland.

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 4 personen
Je kunt maximaal 4 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 4 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com


Tickets
Rotterdam City Card
Welcome to Club Haug with your Rotterdam City Card!
Unlock a world of exclusive perks and discounts with your Rotterdam City Card

🔒 How to Access Your Exclusive Benefits:
Step 1: Choose the event that sparks your interest at Club Haug.
Step 2: Locate the orange box on the booking page.
Step 3: Enter your unique Rotterdam City Card code and watch as your benefits unfold!

Don't have a Rotterdam City Card yet? 🤔
Get yours today and open the door to a world of entertainment and savings! Embrace the city's vibrant energy and make every moment a memory with the Rotterdam City Card. More info:
https://en.rotterdam.info/rotterdam-city-card/

vr 28 jun 2024
19:00 - 20:45
Zaal: The Corner Room
Entree€ 18,00