Wina Ricardo & Shariff Nasr

Wina Ricardo & Shariff Nasr

dubbelshow

Wina Ricardo
Comédienne Wina Ricardo is klein en oogt onschuldig, maar niets is minder waar. Met haar Caribische temperament, snelle grappen, grote bewegingen en de nodige zelfspot maakt ze het publiek aan het lachen. In oktober 2021 had ze de eindshow van haar comedy cursus en een paar weken later won ze gelijk de persoonlijkheidsprijs van 'Let's Make Comedy'. Ze komt pas kijken, maar maakt nu al een grote indruk. Verwacht een show vol kleine thema's, grote thema's en actualiteiten.

Shariff Nasr Deze veelzijdige comedian, bekend om zijn vermogen om sociale kwesties met humor aan te pakken, bezorgt je een optreden vol hilarische inzichten. Shariff combineert zijn passie voor film en storytelling met standup comedy wat resulteert in een unieke droge stijl. Je kan hem kennen van het sketchkanaal ‘een stukje’, of het winnen van Puck’s cabarettalent 2024, een Gouden Kalf als schrijver, of gewoon van hier bij Haug.


Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 4 personen
Je kunt maximaal 4 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 4 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Fri, Jun 21, 2024
07:00 PM - 08:45 PM
Room: Corner Room
Price€ 18,00