Wij Zijn Nodig!
The text below is in Dutch because the event is in Dutch.

Wij Zijn Nodig!

Funny Brotha’s bestaat 5 jaar!

We gaan terug naar het begin. Onszelf opnieuw voorstellen aan het publiek. Dat is wel nodig “Wij zijn nodig”! Daveson Ignatia, Gillion Slory en Miquel Wiegel oftewel Funny Brotha’s maken het jou onmogelijk om niet te genieten. Zij laten jou zien wat broederschap met je doet en voor je kan betekenen. Deze show komt voort uit up and downs, elkaar niet vaak genoeg zien & realiseren dat je je broeders wel echt nodig hebt! Wij hebben elkaar nodig! Want de comedy scene heeft ons nodig!
Funny Brotha’s

Funny Brotha's is een comedy collectief. Samen bereik je meer en dat is waar Funny Brotha’s voor staat. De kracht van Funny Brotha’s is dat zij hun kwaliteiten kennen en elkaar aanvullen. Zo heeft iedere Funny Brotha zijn eigen charme en eigen humor. De mannen vertellen op geheel eigen wijze hun levensverhalen dat zorgt voor hilarische grappen en interessante observaties!
Wat krijg je als je twee Surinaamse comedians en één Antilliaanse comedian bij elkaar zet?Funchi met Pom! Een beetje vreemd maar wel lekker! Een goede pom vraagt om voorbereiding, kennis en de juiste verhoudingen. Funchi is een stevige massa van maismeel wat uitstekend in combinatie met andere gerechten gegeten kan worden. Daveson Ignatia, Gillion Slory enMiquel Wiegel jou daar alles over vertellen. Want we weten allemaal dat als de Pom of Funchi niet lekker is, niemand op bezoek komt!

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Fri, Sep 29, 2023  |  08:00 PM
Room: Corner Room
Price€ 15,00