Victor Luis van Es & Alina Sharipova

Victor Luis van Es & Alina Sharipova

dubbelshow

**Victor Luis van Es **(Amsterdam, 1989) is een echte verhalenverteller, open, eerlijk en natuurlijk heel erg grappig. Hij heeft de uitspraak 'van zijn hart geen moordkuil maken' tot een kunst verheven. Hij gaat geen onderwerp of persoonlijke ervaring uit de weg als hij denkt dat wij daar om kunnen lachen. Hij is hier meerdere malen voor beloond in zijn carrière.

Victor heeft inmiddels drie theatervoorstellingen gemaakt en tourt door het hele land. Daarom vonden wij het extra mooi dat hij zijn tweede show 'Plan B' bij ons in de club heeft gefilmd. Hij zei daarover: "De eerste grappen en ideeën voor deze show ontstonden in Club Haug, dus het voelt heel logisch om die hier ook af te sluiten en op te nemen in de woonkamer waar het is ontstaan."

Gewonnen prijzen:

Aegon Future Generation Award, 2019
Finalist van het Cameretten Festival, 2016 (finalist)
Amsterdams Studenten Cabaret Festival, 2015 (publieksprijs)

Alina Sharipova is een Belgische stand-up comedian gevestigd in Amsterdam en met sterke roots uit de post-Sovjetperiode. Deze ingrediënten zorgen voor een stevige voedingsbodem voor het materiaal waarmee Alina optreedt.
In haar debuut show That Funny Feeling duikt Alina onbevreesd in de uitdagingen die haar opvoeding met zich meebracht en deelt ze anekdotes over ervaringen met haar oer-Nederlandse vriend.

De crowdwork-show Let’s talk is een unieke show waarin Alina vakkundig de grenzen tussen stand-up comedy, improvisatie en therapie opzoekt. Alina creëert binnen de kaders van deze show, telkens een unieke avond die geen één keer hetzelfde is.

In 2022 werd Alina erkend als One to Watch door Funny Women, een welverdiende erkenning van haar talent. Alina opende al voor grote namen waaronder Taylor Tomlinson, Nate Bargatze, Ari Shaffir, TJ Miller en Jared Freid. Voor deze comedians opende zij onder andere in het Oude Luxor in Rotterdam.

Alina speelt zowel in het Nederlands als in het Engels.

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 4 personen
Je kunt maximaal 4 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 4 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Fri, Apr 26, 2024
07:00 PM - 08:45 PM
Room: Corner Room
Price€ 18,00