Tobi Kooiman

Tobi Kooiman

Best of 2

Tobi Kooiman is cabaretier en wiskundige en won de Publieksprijs bij cabaretfestival Cameretten in het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

Zijn eerste solovoorstelling, Best Of, kreeg meteen ★★★★★ van cabaret.nl. Dat gebeurt gemiddeld één keer per jaar! “Wat een verfrissende wind laat Tobi Kooiman waaien. (…) Hoewel je voor een ‘Best Of’ een aantal ‘hits’ moet hebben gehad, zijn die er met deze eerste voorstelling nú al in overvloed.”

Nu is het tijd voor zijn 2e voorstelling: Best Of 2. En zijn allereerste try-out is bij Club Haug!

Trailer

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 6 personen
Je kunt maximaal 6 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 6 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Rotterdam Welcome Card
Als gast van Rotterdam krijg je met de Rotterdam Welcome Card kortingen op diverse topattracties, kunst & cultuur en eten & drinken.
Ook bij Comedy Club Haug, vul je RWC kortingscode in op het orderoverzicht, net voor je de afrekenmethode kiest en ontvang 25% korting op de entreeprijs
Meer info: shop.rotterdam.info/nl/rotterdamwelcomecard/

Thu, Dec 21, 2023
08:15 PM - 09:30 PM
Room: At The Bar
Price€ 15,50