Tim Hartog & Wilko Terwijn

Tim Hartog & Wilko Terwijn

oudejaars dubbelshow

Zowel Tim Hartog als Wilko Terwijn maken een oudejaarsconference. In deze dubbel geven ze alvast een voorproefje in wording.

Tim Hartog
De Rijnmondse Oudejaarsconference is er voor alle Rijnmonders! Of je er nu geboren en getogen bent of net om de hoek komt kijken. Hij is er voor iedereen met interesse in dit gebied. Het afgelopen jaar wordt door de mangel gehaald en wat dit heeft betekend voor de regio. Dit alles uiteraard gemaakt door een Rijnmonder. In deze eerste editie is het de beurt aan Tim Hartog. Hij laat zijn licht schijnen over 2023. Ook zal hij het nieuws van de plaats van het theater bespreken. Dus bij jou!

Een uniek concept wat vanaf nu jaarlijkse terug zal keren in de theaters en wat de Rijnmonders geeft waar ze op zitten te wachten: een trotse avond vol Rijnmondse humor met hier een daar een kritische blik op de eigen regio. De regio Rijnmond verdient een eigen jaaroverzicht!
Tim Hartog is de comedian van dienst. Deze geboren Rotterdammer, ooit finalist van het Leids Cabaret Festival is vaste bespeler van Comedy Club Haug en staat met zijn eigen solovoorstelling in een uitverkocht Oude Luxor in september 2023. Kommie ook?

Wilko Terwijn
2023 is een uitstekend jaar voor een spetterende Oudejaarsconference. Met de komst van ChatGPT en AI is de vraag naar echte verhalen luider dan ooit. Met alweer zijn achtste oudejaarsconference belooft Wilko Terwijn dit jaar het vuur aan de schenen te leggen. Wilko begon precies 20 jaar geleden met zijn eerste Oudejaars Stand-up en sindsdien heeft hij niet stilgezeten. Zijn oudejaarsshows verschenen op TV. Hij was een vaste speler bij De Grote Improvisatieshow en maakte ook achter de schermen furore als één van de hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en het Correspondents’ Dinner. Dit bloedhete jaar smeekt om tot het bot afgebrand te worden, zodat we 2024 kunnen beginnen met een schone lei. De roast van 2023 belooft vuurwerk te worden.

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 6 personen
Je kunt maximaal 6 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 6 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Rotterdam Welcome Card
Als gast van Rotterdam krijg je met de Rotterdam Welcome Card kortingen op diverse topattracties, kunst & cultuur en eten & drinken.
Ook bij Comedy Club Haug, vul je RWC kortingscode in op het orderoverzicht, net voor je de afrekenmethode kiest en ontvang 25% korting op de entreeprijs
Meer info: shop.rotterdam.info/nl/rotterdamwelcomecard/

Fri, Nov 03, 2023
06:00 PM - 07:45 PM
Room: Main Room
Price€ 16,50