Nesim & Fraasie Live Podcast

Nesim & Fraasie Live Podcast

live podcast show

Fraasie
“Van wie is deze beat?” – deze woorden aan het begin van talrijke grote hits zijn voor velen niet onbekend. Hierachter schuilt de 28-jarige producer, songwriter, DJ en topliner Fraasie. Fraasie produceerde voor verschillende artiesten waaronder Bilal Wahib, Boef en Lijpe. Hits zoals Tigers, Meli Meli en Slapend Rijk scoorden miljoenen streams.

**Nesim el Ahmadi **(Terneuzen,1993) In 2019 voor het eerst een open mic gepakt en sinds dien is Nesim het liefst enkel en alleen nog maar op het podium. Begonnen als Presentator bij BNN, 2 seizoenen Rambam & hier en daar wat presentatie klussen… vervolgens besloot Nesim in 2016 Supergaande op te richten wat nu 1 van de populairste youtube kanalen is in Nederland. In 2018 was het tijd voor wat nieuws en begon hij met het schrijven van comedy wat uiteindelijk is ontwikkeld tot een avond vullende show genaamd ‘Taboe’.

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 3 personen
Je kunt maximaal 3 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 3 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Rotterdam Welcome Card
Als gast van Rotterdam krijg je met de Rotterdam Welcome Card kortingen op diverse topattracties, kunst & cultuur en eten & drinken.
Ook bij Comedy Club Haug, vul je RWC kortingscode in op het orderoverzicht, net voor je de afrekenmethode kiest en ontvang 25% korting op de entreeprijs
Meer info: shop.rotterdam.info/nl/rotterdamwelcomecard/

Wed, Dec 20, 2023
10:30 PM - 11:30 PM
Room: Corner Room
Price€ 16,50