Nesim el Ahmadi & Felix van den Berg

Al eerder waren ze samen te zien bij Prime Video's Last One Laughing, en Accepteer de Punchline. Maar bezoekers van Club Haug hebben hun al vaak kunnen zien shinen op de line ups, want ze zijn ook gewoon regulars van Club Haug! Heb je deze twee al altijd langer willen zien spelen?
4 februari gaan Nesim El Ahmadi en Felix van den Berg dubbelen in hun thuishonk! Beiden spelen drie kwartier aan nieuw en oud materiaal!

**Nesim el Ahmadi **(Terneuzen,1993)
In 2019 voor het eerst een open mic gepakt en sinds dien is Nesim het liefst enkel en alleen nog maar op het podium.
Begonnen als Presentator bij BNN, 2 seizoenen Rambam & hier en daar wat presentatie klussen… vervolgens besloot Nesim in 2016 Supergaande op te richten wat nu 1 van de populairste youtube kanalen is in Nederland.
In 2018 was het tijd voor wat nieuws en begon hij met het schrijven van comedy wat uiteindelijk is ontwikkeld tot een avond vullende show genaamd ‘Taboe’.
Momenteel werkt hij aan zijn nieuwe voorstelling. Dit is daar een try-out van.

Felix van den Berg
Op 16 maart 2016 maakte Felix zijn debuut als comedian, met knikkende knieën betrad hij het podium. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een comedian die scherpe observaties hilarisch maakt.
Met zijn zachtaardige venijn en snelle improvisatievermogen heeft hij direct de lachers
op zijn hand. Dit leidde tot meerdere finaleplekken van comedywedstrijden en cabaretfestivals, waaronder:

Groninger Studenten Cabaretfestival 2020 (finale)
Amsterdams Studenten Cabaretfestival 2019 (finale)
Comedy Talent Award 2018 (finale)

De jury van het Groninger Studenten Cabaret Festival beschreef Felix als een stand-upcomedian met scherpe oneliners en een prettige, rustige podiumverschijning. Hij is een ware droogkomiek die alledaagse situaties op scherpe en herkenbare wijze weet neer te zetten. De jury was vooral onder de indruk van zijn imitaties.

Daarnaast stond Felix op Concert At Sea, in het DelaMar theater, TivoliVredenburg, het
Utrecht International Comedy festival en was hij te zien bij Last One Laughing op Amazon Prime.

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 6 personen
Je kunt maximaal 6 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 6 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Sun, Feb 04, 2024
10:00 PM - 11:59 PM
Room: Corner Room
Price€ 17,00