Jasper van der Veen & Sjoerd Janssen

Jasper van der Veen & Sjoerd Janssen

dubbelshow

Jasper van der Veen kwam als half Fries ter wereld. Dat blijkt een voordeel.
Jasper (Groningen, 1987) won in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. Het NRC en de Volkskrant schoven hem naar voren als een van de onderscheidende comedy talenten van 2020. In seizoen 20/21 speelt Jasper try-outs van zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling 'Het dreigt volslagen goed te komen'.

Alles wat vanzelfsprekend lijkt, is voor Sjoerd Janssen een dagtaak. Het sociale speelvlak verandert bij Sjoerd in een schaakbord, waarbij elke mogelijke zet uitgedacht moet worden. Maar hij kan helemaal niet schaken. Dan is het dus volkomen logisch dat er glas in een suikerspin zou kunnen zitten, small-talk een opgave is en OV-fietsen je vijand zijn. Zijn comedy is zo wereldvreemd dat het herkenbaar wordt.

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 3 personen
Je kunt maximaal 3 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 3 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Sat, May 18, 2024
07:00 PM - 08:45 PM
Room: Corner Room
Price€ 18,00