Glodi Lugungu & Felix van den Berg

Glodi Lugungu & Felix van den Berg

dubbelshow

Glodi Lugungu
Glodi’s familie en vrienden, overigens een hele goede bron voor zijn verhalen, zagen een jongen die misschien meer thuishoort op een podium dan een voetbalveld. Hij waagde de sprong en vond het podium van Toomler. Met succes. De comedians van Comedytrain waren onder de indruk en begin 2017 deed hij mee aan de auditie. In een witte blouse met een zwart strikje en 3 minuten aan materiaal.
Er volgde een aspirant-lidmaatschap bij het collectief waarin hij zowel de Jury- als Publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival won.

foto: Mark van Scherp

Felix van den Berg (Nijmegen, 1992). Psycholoog overdag, ‘s avonds comedian. Een combinatie die veel vragen oplevert zoals: ‘denk je dat ik ADHD heb?’ en ‘heb je nog een goeie grap?’ Nee en nee.


Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 4 personen
Je kunt maximaal 4 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 6 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Sun, Mar 24, 2024  |  07:30 PM
Room: Main Room
Price€ 17,00