Finn Visser

Finn Visser

Uurtje Finn

Finn Visser
Finn Visser heeft de touwtjes in eigen handen genomen en is van het pittoreske Krimpen aan de Crack naar Rotterdam verhuisd om zo veel mogelijk bij Club Haug te kunnen spelen en aan zijn carrière te werken.

Het resultaat? Een intrigerende one-man show van 60 minuten genaamd Uurtje Finn. Wat kan je verwachten? Dat het een uur duurt, maar verder weet hij het zelf ook nog niet helemaal. Één ding staat vast: het gaat over zijn liefde voor de Vogel Rok, zijn avonturen op de middelbare school die bij hem nog vers in het geheugen liggen maar ook zijn morele, “wow”.

Bereid je voor op een uur lang pure stand-up comedy met Finn die ongetwijfeld weer zijn iconische boze momenten zal hebben en waar absoluut veel geschreeuw bij zal komen kijken.

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 4 personen
Je kunt maximaal 4 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 4 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Thu, Jun 06, 2024
07:30 PM - 08:30 PM
Room: Corner Room
Price€ 18,00