Dolf Jansen & Nesim el Ahmadi

Dolf Jansen & Nesim el Ahmadi

dubbelshow

Dolf Jansen
Dolf Jansen (25 juni 1963) is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij startte zijn cabaretcarrière met Hans Sibbel (Lebbis) in 1989 met succes wanneer hij aan het Leids Cabaret Festival meedoet. Daarna volgen vele uitverkochte cabaretprogramma’s voor het duo Lebbis en Jansen, waaronder ook oudejaar programma’s. Vanaf 2006 tourt Dolf met zijn theaterprogramma’s langs de Nederlandse theaters en is hij een graag geziene gast bij de dagelijkse actualiteitenprogramma’s.

Dolf Jansen is creatief. Hij schrijft, veel en vaak: columns, gedichten, liedteksten, reisverhalen, interviews en voor diverse televisieprogramma’s. Ook maakt hij geregeld speciale voorstellingen op maat voor bedrijven, congressen etc. en interviewt met scherpe tong. Op de radio is Jansen elke week te horen als Druktemaker bij de Nieuws BV op radio 1 en presenteert hij elke zaterdag ‘Spijkers met Koppen’.

Nesim el Ahmadi
Nesim el Ahmadi (Terneuzen,1993)

In 2019 voor het eerst een open mic gepakt en sinds dien is Nesim het liefst enkel en alleen nog maar op het podium.

Begonnen als Presentator bij BNN, 2 seizoenen Rambam & hier en daar wat presentatie klussen… vervolgens besloot Nesim in 2016 Supergaande op te richten wat nu 1 van de populairste youtube kanalen is in Nederland.

In 2018 was het tijd voor wat nieuws en begon hij met het schrijven van comedy wat uiteindelijk is ontwikkeld tot een avond vullende show genaamd ‘Taboe’.

--

Dit is een show van ongeveer 100 minuten.

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Thu, Aug 17, 2023
06:00 PM - 07:45 PM
Room: Main Room
Price€ 15,00