David Linszen & Raoul Heertje

David Linszen & Raoul Heertje

dubbelshow

David Linszen is één van de nieuwste aanwinsten van Comedytrain. Vanaf het moment dat David de microfoon grijpt, neemt hij je mee op een absurdistische raketvlucht door zijn gedachten, waarbij hij de vrijheid neemt je hele hoofd te vullen met krankzinnige beelden en geluiden.

In zijn aspirantjaar bij Comedytrain werd David gevraagd door Daniël Arends of hij diens show wilde regisseren. Dat resulteerde in Daniël’s door de pers bejubelde voorstelling Meer Van Hetzelfde (deel 1). Omdat de samenwerking ze goed beviel, regisseerde David ook de voorstelling Thuis Praat Ik Bijna Nooit, waarmee Daniël momenteel door het land tourt.

David is zeer regelmatig in Toomler te vinden en speelt momenteel ook enkele dubbelprogramma’s.

Raoul Heertje is comedian,schrijver en programmamaker. Hij was jarenlang teamcaptain van ''Dit was het nieuws, presenteerde Wintergasten en ‘Heerlijk Eerlijk Heertje’, schreef voor het NRC en publiceerde verschillende boeken (o.a. Mark Rutte is Lesbisch).
De afgelopen jaren speelde hij in comedyclubs, schreef en vertaalde toneelstukken, regisseerde diverse comedians en maakte samen met Frans Bromet de tv-serie 'Het Israël van Heertje & Bromet'.
In 2023 speelt hij regelmatig in comedyclub Haug, op diverse plekken zijn comedy-show 'Raoul Heertje begrijpt het ook niet' en regisseert hij de nieuwe theatershow van Daniël Arends.

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 6 personen
Je kunt maximaal 6 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 6 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Rotterdam Welcome Card
Als gast van Rotterdam krijg je met de Rotterdam Welcome Card kortingen op diverse topattracties, kunst & cultuur en eten & drinken.
Ook bij Comedy Club Haug, vul je RWC kortingscode in op het orderoverzicht, net voor je de afrekenmethode kiest en ontvang 25% korting op de entreeprijs
Meer info: shop.rotterdam.info/nl/rotterdamwelcomecard/

Sun, Dec 17, 2023
08:00 PM - 10:00 PM
Room: Main Room
Price€ 16,50