Alina Sharipova & Céline Schrama

Alina Sharipova & Céline Schrama

dubbelshow

Alina Sharipova is een Belgische stand-up comedian gevestigd in Amsterdam en met sterke roots uit de post-Sovjetperiode. Deze ingrediënten zorgen voor een stevige voedingsbodem voor het materiaal waarmee Alina optreedt.
In haar debuut show That Funny Feeling duikt Alina onbevreesd in de uitdagingen die haar opvoeding met zich meebracht en deelt ze anekdotes over ervaringen met haar oer-Nederlandse vriend.

De crowdwork-show Let’s talk is een unieke show waarin Alina vakkundig de grenzen tussen stand-up comedy, improvisatie en therapie opzoekt. Alina creëert binnen de kaders van deze show, telkens een unieke avond die geen één keer hetzelfde is.

Het jonge veelbelovende talent** Céline Schrama** is finalisten van het Leids Cabaret Festival 2022. Celine is altijd die persoon die in een gesprek net iets te ver gaat. Vet ongemakkelijk en onhandig, behalve op het podium. Daar is die ongemakkelijkheid en onhandigheid haar beste wapen. Haar hoge grapdichtheid en zelfspot zijn daarbij haar grootste troef; eerst zichzelf belachelijk maken, en dan … is het publiek aan de beurt.

foto: Brigitte Tops

--

Table service
Via QR: bestellen, betalen en je hapjes en drankjes worden aan tafel bezorgd! Gebruik je telefoon alleen voor dit doel, fotograferen en filmen is niet toegestaan.

Maximum van 6 personen
Je kunt maximaal 6 kaarten kopen. Wil je met een groep groter dan 6 personen komen, neem contact met ons op, info@clubhaug.com

Fri, Feb 02, 2024  |  08:00 PM
Room: Corner Room
Price€ 17,00