Raoel Fatehmahomed

Raoel Fatehmahomed is geboren op 13 mei 1994 in Rotterdam. Op de basisschool en later op de HAVO was hij niet het meest welbespraakte jongetje van de klas. Hij leek in de wieg gelegd om een saaie accountant, spellingcontroleur of een van de vervelende mensen uit de belastingwereld te worden. Maar niets bleek minder waar. Naast hard werken en studeren heeft Raoel altijd waardering gehad voor de lach en kwam er langzaam maar zeker achter dat steeds meer mensen zijn gevoel voor humor wisten te waarderen. Dit begon eind 2013 bij een comedy pilot voor televisie, waarvan het succes zo groot was dat het nooit verkocht is, maar hieruit volgde een hoeveelheid aan optredens waardoor Raoel zijn eerste schreden in de wereld van de comedy kon maken. Het grote hoogtepunt heeft Raoel mogen ervaren op het International Comedy Festival Rotterdam in 2015, waar hij als talent gepresenteerd is voor het publiek.

”Raoel Fatehmahomed komt met lekker veel energie het podium op, maakt makkelijk contact met het publiek en heeft de stemming er snel inzitten door te starten met scherpe grappen en zang. Het is prettig om naar Raoel te kijken, met veel gemak, flair, charme en zelfverzekerdheid staat hij op het podium, en weet een grap goed te brengen” – Juryrapport ICFR Rotterdam

Hij besefte steeds meer dat hij zijn talent op deze leuke manier vorm kon geven. Hij heeft inmiddels een aantal optredens verzorgd op diverse podia in verschillende steden. Op dit moment tourt hij met zijn avondvullende voorstelling ‘Sterker dan 1’. Naast komiek is Raoel ook MC/presentator van diverse evenementen en shows. Hij organiseert zelf try-out avonden voor beginnend en gevorderd talent. Kortom, Raoel is uitgegroeid tot een veelzijdig komisch talent met de gezonde ambitie om zoveel mogelijk publiek aan zich te binden.