Wat wij nog meer bieden - Club Haug

Workshops

Introductiecursus Stand-up comedy

De introductiecursus stand-up comedy bestaat uit twee onderdelen. Het schrijven van een grap en het spelen ervan.

Tijdens het schrijven onderzoeken we hoe je een goede grap ontwikkelt. We leggen termen uit zoals de Set-up, Punch en de bekende One liner. Tijdens het eerste deel schrijft iedereen een tekst die in het tweede deel geoefend en gespeeld gaat worden.

Het tweede deel bestaat uit het ten tonele brengen van je eigen materiaal. Hoe sta je op een podium? Hoe ga je met de microfoon om? Hoe vertel je je grappen zo dat het publiek erom moet lachen? Uiteindelijk mag je op het podium van Comedy Club Haug, versterkt en in de spotlights je materiaal laten zien. Zoals een echte comedian.

Deze allround ervaring van begin tot het eind geeft een klein beetje inzicht hoe het werkt om grappen te maken en te spelen zoals een echte standup comedian dat doet. Alles wordt begeleid door een comedian of regisseur gelieerd aan Club Haug.

lengte: 3 uur
locatie: Club Haug, Rotterdam
prijs: 95 euro per persoon, incl. lunch

Klik hier voor data.

Voor meer info neemt contact op via: workshop@clubhaug.com

Iets te vieren?

Wanneer je iets te vieren hebt, neem dan contact met ons op. Niets leuker dan met je vrienden of collegae naar een comedy show te gaan bij Club Haug. Korting op kaarten, danwel wensen voor catering zijn bespreekbaar.

 

Newsletter

Let's keep in touch. If you love live comedy, then our mailinglist is a great way to stay in touch with who is playing at Comedy Club Haug. After submitting this form, check your inbox to confirm.