Kim Schuddeboom & Marie Koet

Kim Schuddeboom & Marie Koet

dubbelprogramma

Kim Schuddeboom
Kim Schuddeboom (Alkmaar, 1985) is lid van Comedytrain en veelvuldig in Toomler te zien. In 2022 speelde ze dubbelprogramma's met Ronald Goedemondt, Henry van Loon en Jeroen Leenders. Haar tv-debuut maakte ze op 5 april in de Avondshow Stand-ups. Kim Schuddeboom is bezig met haar eerste avondvullende stand-up show, de try-outs startte in september 2022.

Marie Koet
Marie Koet (1996) is stand-up comedian en filosoof in opleiding. Daarnaast is ze freelance schrijver voor De Pin, het satirische zusje van De Speld.

Ze is regular bij Comedy Club Haug.

Toen ze in 2020 voor het eerste het podium betrad, wist ze meteen dat ze daar niet meer vanaf wilde. Ze vertelt over filosofie, daten en over de manier waarop ze haar verwachtingen van het leven steeds een beetje naar beneden moet bijstellen.

Ze heeft nog geen prijzen gewonnen, maar is dit wel van plan.

--

De show duurt ongeveer 1,5 uur inclusief pauze.

Table service
Via QR: bestel, betaal en je snacks en drankjes worden aan je tafeltje bezorgd!

TICKETS:
Rotterdam Welcome Card
Als gast van Rotterdam krijg je met de Rotterdam Welcome Card kortingen op diverse topattracties, kunst & cultuur en eten & drinken.
Ook bij Comedy Club Haug, vul je RWC kortingscode in op het orderoverzicht, net voor je de afrekenmethode kiest en ontvang 25% korting op de entreeprijs
Meer info: shop.rotterdam.info/nl/rotterdamwelcomecard/

23 april 2023  |  20:30 UUR
Zaal: Main Room
Entree€ 16,50