Introductiecursus Stand-Up comedy
The text below is in Dutch because the event is in Dutch.

Introductiecursus Stand-Up comedy

door Victor Luis van Es

Introductiecursus Stand-Up comedy

De introductiecursus stand-up comedy bestaat uit twee onderdelen. Het schrijven van een grap en het spelen ervan.

Tijdens het schrijven onderzoeken we hoe je een goede grap ontwikkelt. We leggen termen uit zoals de Set-up, Punch en de bekende One liner. Tijdens het eerste deel schrijft iedereen een tekst die in het tweede deel geoefend en gespeeld gaat worden.

Het tweede deel bestaat uit het ten tonele brengen van je eigen materiaal. Hoe sta je op een podium? Hoe ga je met de microfoon om? Hoe vertel je je grappen zo dat het publiek erom moet lachen? Uiteindelijk mag je op het podium van Comedy Club Haug, versterkt en in de spotlights je materiaal laten zien. Zoals een echte comedian.

Deze allround ervaring van begin tot het eind geeft een klein beetje inzicht hoe het werkt om grappen te maken en te spelen zoals een echte standup comedian dat doet. Alles wordt begeleid door een comedian of regisseur gelieerd aan Club Haug.

lengte: 3 uur
locatie: Club Haug, Rotterdam
prijs: 95 euro per persoon, incl. lunch

Victor Luis van Es
Victor behaalde in 2016 de finale van het Cameretten Festival. De volkskrant zei daarover: ”In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.” Nu staat hij in de theaters met zijn eerste avondvullende programma’s waarin hij met dezelfde open- en oprechtheid zijn verhalen verteld.
Victor is een regular van Comedy Club Haug.

August 27, 2022  |  01:00 PM
Room: Main Room
Price€ 96,50