Club Haug X Luxor: Tim Hartog - Heb je Even?

Club Haug X Luxor: Tim Hartog - Heb je Even?

solo voorstelling

Haug fans, maak je klaar voor het grootste nieuws ooit! Na maanden van voorbereiding, planning en onderhandelingen kunnen we eindelijk de wereld vertellen waar we al zo lang naar uitkijken: Comedy Club Haug en het Oude Luxor slaan de handen ineen voor een onvergetelijk evenement! Van 26 tot en met 30 september nemen wij het historische Oude Luxor over en maken het onveilig met onze geweldige comedyshows. Hoe vet is dat?

TIM HARTOG - HEB JE EVEN?
In een uur kun je veel gedaan krijgen. Veel vertellen kun je ook. Daarom betreedt Tim Hartog het podium om een uur lang zijn mening te ventileren, zijn observaties te delen en zijn ongenoegen te uiten.
Tim Hartog heeft als comedian op verschillende podia zijn sporen verdiend. Zo stond hij in de finale van het Leids Cabaret Festival, is hij vaste bespeler van Comedy Club Haug in Rotterdam én is hij een graag geziene MC in het Nederlandse comedycircuit.
Op televisie was hij te zien bij ‘The Comedyfactory’ en ‘De Grote Improvisatieshow’. Hij speelde op grote festivals zoals Paaspop, Concert at Sea en Lowlands. Ook presenteerde hij verschillende grote evenementen, waaronder Oerol, Bevrijdingsfestival en Metropolis.

locatie:
Oude Luxor
Kruiskade 10
3012 EH Rotterdam

Sat, Sep 30, 2023
04:00 PM - 05:00 PM