Corporate Comedy - Club Haug

comedy club haug presents

CORPORATE

COMEDY™

CH_Logo_black_wht

“Club Haug heeft ons een waanzinnige ervaring bezorgd door in een strak geregeld proces, maar chaotische omgeving, iedereen aan het lachen te krijgen. Top cabaretiers in verschillende stijlen met humor voor alle doelgroepen. Gerichte grappen naar collega’s en ook de directie moest het flink ontgelden. Begeleid door een sidekick die bij de collega’s, gepaard met een grap, liet binnen kijken. Een zeer geslaagde ervaring waar we weer ouderwets, maar op een moderne wijze gezamenlijk konden lachen.”

Robert Steenbrugge (algemeen directeur Stebru)

“Het Rotterdamse Club Haug biedt online live een comedyshow aan: Desktop Comedy. Rauw en rumoerig: een prima vervanging van het echte werk.”

Ron Rijghard (NRC)

van conference call
tot comedy-training!

Club Haug biedt Corparate Comedy aan: alle vormen van comedy voor in het bedrijfsleven.
Samen met onze ervaren comedians bieden wij dat waar jouw bedrijf nu behoefte aan heeft. Of je nu op zoek bent naar een presentator, een stevige boost voor je team of een cursus presenteren: voor alles wat met een lach te maken heeft, kan je bij Corparate Comedy terecht.

Marcel Haug
marcel@clubhaug.com

Newsletter

Let's keep in touch. If you love live comedy, then our mailinglist is a great way to stay in touch with who is playing at Comedy Club Haug. After submitting this form, check your inbox to confirm.